gezondheidscentrum ondiep

Algemene informatie

Of u nu snel een recept haalt of een uitgebreid advies wilt: het team van Apotheek Ondiep staat altijd voor u klaar. De apotheker zorgt voor een optimale medicatiebewaking en heeft, wanneer nodig, rechtstreeks overleg met uw huisarts of andere zorgverleners. Dat geeft een veilig gevoel.

Openingstijden Apotheek Ondiep

Apotheek Ondiep is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Recepten

Wanneer u bij een bezoek aan een van de huisartsen een medicijn krijgt voorgeschreven, kunt u dit meestal direct bij Apotheek Ondiep ophalen.

Bezorgservice

Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de apotheek te komen, meld dit dan bij een van de assistentes. De bezorger brengt uw medicijn dan gratis bij u thuis. (op werkdagen tusen 8.00 en 17.30 uur)

Zelfzorgproducten

Voor een goed advies en betrouwbare zelfzorgproducten kunt u ook bij Apotheek Ondiep terecht. Wij kijken dan voor u na of deze zelfzorgmiddelen probleemloos naast uw andere geneesmiddelen gebruikt kunnen worden.

Herhaalservice

Wij bieden onze patiënten de Herhaalservice aan. Dit houdt in dat chronische medicatie door ons herhaald wordt en voor u klaar ligt als uw tabletten bijna op zijn. We zorgen ervoor dat al uw medicijnen tegelijk op zijn, zodat u alles in 1 keer op kunt halen. De recepten vragen we voor u aan bij uw huisarts.

Openingstijden Apotheek Ondiep

Apotheek Ondiep is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur bij de apotheker is elke maandag van 11:00 tot 12:00.